Calendari

4 de març de 2017

Horari: Dissabte, d' 11.00 h a 13.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Seguint el cicle de reunions a les comarques gironines, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya presenta la conferència “Com reintegrem el pacient amb una fractura proximal d’húmer a la seva vida quotidiana”.

La fractura proximal de l’húmer és una lesió freqüent en persones d’edat avançada, segueix un patró osteoporòtic, té un major predomini en dones i representa un 5% de totes les fractures. La manera d’actuar davant d’aquesta problemàtica es divideix en dues categories: tractament conservador vs tractament quirúrgic. L’objectiu d’aquesta xerrada serà parlar de l’abordatge de Fisioteràpia en ambdós casos, repassant les consideracions a tenir en compte en el tractament conservador i parlant dels abordatges postquirúrgics en funció de la reparació realitzada, ja sigui una osteosíntesi (cargols, placa, clau endomedul·lar) o pròtesi d’espatlla (anatòmica o invertida).

Esperem que sigui del vostre interès!
 

A càrrec de

Lluís Puig. Cap de Fisioteràpia de l'Hospital de l'Esperit Sant. Professor de Fisioteràpia a Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL). Imparteix cursos monogràfics i classes de Màster a la FUB (Universitat Manresa), l’EUSES (Universitat a Girona), l'UdL (Universitat de Lleida) i a Fisioformación. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació: 5 anys a "El Matins" de TV3 , COM Ràdio... actualment i, des de fa 5 anys, al programa "Tot és Possible" de RAC1, fent la secció “El fisioterapeuta a casa! Autor dels llibres: "El fisioterapeuta a casa" (2010) Editorial Viena, "Els secrets del fisioterapeuta" (2012) Editorial Viena, "Tu també pots" (2013) Editorial Viena.

Lloc de realització

Sala Josep M. Anglada. Biblioteca Lambert Mata de Ripoll. Carrer de les Vinyes, 1, 17500 Ripoll (Girona)

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×