Calendari

4 de març de 2017

Horari: Dissabte, d' 11.00 h a 13.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Seguint el cicle de reunions a les comarques gironines, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya presenta la conferència “Com reintegrem el pacient amb una fractura proximal d’húmer a la seva vida quotidiana”.

La fractura proximal de l’húmer és una lesió freqüent en persones d’edat avançada, segueix un patró osteoporòtic, té un major predomini en dones i representa un 5% de totes les fractures. La manera d’actuar davant d’aquesta problemàtica es divideix en dues categories: tractament conservador vs tractament quirúrgic. L’objectiu d’aquesta xerrada serà parlar de l’abordatge de Fisioteràpia en ambdós casos, repassant les consideracions a tenir en compte en el tractament conservador i parlant dels abordatges postquirúrgics en funció de la reparació realitzada, ja sigui una osteosíntesi (cargols, placa, clau endomedul·lar) o pròtesi d’espatlla (anatòmica o invertida).

Esperem que sigui del vostre interès!
 

Lloc de realització

Sala Josep M. Anglada. Biblioteca Lambert Mata de Ripoll. Carrer de les Vinyes, 1, 17500 Ripoll (Girona)

A càrrec de

Lluís Puig. Cap de Fisioteràpia de l'Hospital de l'Esperit Sant. Professor de Fisioteràpia a Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL). Imparteix cursos monogràfics i classes de Màster a la FUB (Universitat Manresa), l’EUSES (Universitat a Girona), l'UdL (Universitat de Lleida) i a Fisioformación. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació: 5 anys a "El Matins" de TV3 , COM Ràdio... actualment i, des de fa 5 anys, al programa "Tot és Possible" de RAC1, fent la secció “El fisioterapeuta a casa! Autor dels llibres: "El fisioterapeuta a casa" (2010) Editorial Viena, "Els secrets del fisioterapeuta" (2012) Editorial Viena, "Tu també pots" (2013) Editorial Viena.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×