Calendari

27 de maig de 2017

Horari: Dissabte, de 10.00 a 13.00h

Durada: 3,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Seguint el cicle de reunions a les comarques gironines, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es desplaçarà en aquesta ocasió fins a Olot, i presentarà la conferència “Sòl pelvià i reprogramació abdominal”.

A l’inici de la jornada es realitzarà la reunió anual en la que els membre de la Secció Territorial presentaran les activitats realitzades l’any 2016 i presentaran els projectes pel 2017.

En la conferència farem una breu introducció a l’anatomia i funció del sòl pelvià i de com aquest es veu influenciat per les pressions abdominals. Parlarem dels principals factors de risc i donarem recomanacions generals per protegir la regió abdominopelviana amb l’objectiu de prevenir possibles patologies. Per últim, aprendrem com realitzar una valoració de la faixa abdominal i dels canvis de pressió generats.

Programa d’activitats:

10.00 Reunió Anual

10.15 Refrigeri

10.45 Conferència

Esperem que sigui del vostre interès!

Lloc de realització

DINAMIG. c/Tomàs de Lorenzana, 15, 17800 Olot

A càrrec de

Sandra Sancho Samper. Fisioterapeuta especialitzada en uroginecologia i coloproctologia. Coordinadora de la Comissió d'Obstetrícia i Uroginecologia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×