Calendari

13 de gener de 2017

Horari: Dissabte, d'11.00 a 13.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Continuant el cicle de reunions a les comarques gironines, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es desplaçarà en aquesta ocasió fins a Banyoles, i presentarà la conferència “Abordatge integral de la fragilitat. De fràgil a àgil”.

A l’inici de la jornada es realitzarà la reunió anual en la qual els membre de la Secció Territorial de Girona repassaran les activitats realitzades durant l’any 2017 i presentaran els projectes per al 2018.

A la conferència es donaran a conèixer diferents aspectes de la fragilitat, com detectar-la i quines són les nostres eines en el dia a dia per abordar-la. Segons les dades de l’INE, la població a Europa està envellint. Gràcies als avenços mèdics hem aconseguit donar anys a la vida, però el repte actual és donar vida a aquests anys, és aquí on ineludiblement hem de començar a parlar de fragilitat. Encara no tenim una definició exacta d’aquest terme però sí que en coneixem la clínica, les conseqüències i, el més important, la seva reversibilitat. A la conferència parlarem del treball multicomponent, aspectes essencials en la implementació, tant individual com grupal, i com augmentar l’adherència terapèutica amb dinàmiques de treball i l’apoderament de la persona gran.

Esperem que sigui del vostre interès!

A càrrec de

Luis Soto. Fisioterapeuta. Màster oficial en Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica. Secretari de la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia. Mulligan, Control Motor, SDM

Lloc de realització

L’Ateneu, plaça Major, 40, 17820 Banyoles

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×