Calendari

20 de febrer de 2018

Horari: Dimarts, a les 19.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

El proper dimarts 20 de febrer a les set del vespre tindrà lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya una xerrada tècnica del projecte Fisiorunners, que prepara fisioterapeutes corredors per assistir en carrera els participants de la Marató de Barcelona del proper mes de març.

La xerrada va dirigida als fisioterapeutes ja inscrits al projecte però és oberta a tots aquells que s’hi vulguin sumar perquè encara hi són a temps. Versarà sobre aspectes tècnics des del punt de vista de la Fisioteràpia.

L’objectiu és informar els assistents de quins son els quadres clínics més freqüents en una prova atlètica de resistència com aquesta. Caldrà que els fisiorunners sàpiguen diferenciar quadres clínics musculoesquelètics dels que no ho són per poder aconsellar de manera eficient i segura els participants de la Marató.

S’analitzaran la presentació clínica i el protocol d’actuació davant d’hipoglucèmies i deshidratacions i es revisaran aspectes clau en relació a les lesions musculars dels corredors.

La xerrada la duran a terme els fisioterapeutes responsables del projecte Fisiorunners, Christian Fernández, cap del servei de Fisioteràpia de la Marató de Barcelona, i Marc Lari, membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica del CFC.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

A càrrec de

Cristian Fernández, coordinador del Servei de Fisioteràpia de la Zurich Marató de Barcelona

Marc Lari, membre de la Comissió de Neuromusculoesquelètica del CFC

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×