Calendari

14 d'abril de 2018º

Horari: Dissabte, de 9,30 a 13,30 h

Durada: 4,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

La Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza, el pròxim dia 14 d’abril, la seva XI Trobada, que porta per títol ‘“Rehabilitació de lesions en esports col·lectius”

 

L’objectiu d’aquesta Jornada és motivar els col·legiats de la província a què participin de manera activa en les diferents activitats i crear un punt de trobada on compartir coneixements i experiències davant diverses patologies i les diferents opcions de tractament.

 

PROGRAMA

9.30 h Entrega de documentació
9.45 h Reunió anual Secció Territorial de Tarragona

10.00 h – 11.15 h Rehabilitació de la lesió muscular dels isquiotibials en futbolistes

Francisco Javier Rubio. Metge de l’Esport. Unitat Medicina de l’Esport Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Unitat Medicina de l’Esport. Centre Tecnificació Esportiva Terres de l’ Ebre. Hospital Comarcal Amposta. Cap Serveis Mèdics Gimnàstic de Tarragona. Professor Associat URV

Joan Álvarez. Fisioterapeuta. Postgrau en Fisioteràpia esportiva i readaptació a l’esforç. Màster en Readaptació esportiva i a la competició. Expert en teràpia manual neurortopèdica. Cap del servei de fisioteràpia i readaptació del Club de Fútbol Reus Deportiu.

11.15 h – 11.45 h Coffee-break

11.45 h – 13.00 h Rehabilitació de la periostitis tibial en jugadors de basquetbol

Silvia Treviño. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Especialitzada en medicina de l'esport per l'Escola de Medicina de l'Esport UB. Metge d'esport a la Federació Espanyola de Basquetbol i a la A.E. Boet Mataró. Responsable de l’Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol.

Cristina Adillón. Fisioterapeuta. Professora associada a la Universitat Rovira i Virgili. Docent en formació de postgrau. Doctorand en Biomedicina. Màster universitari en Ciències Clíniques i Experimentals del Sistema Nerviós. Col·labora amb l’Àrea de Salut de la Federació Catalana de Basquetbol

13.00 h – 13.30 h El suplement de la nutrició en la recuperació de la lesió

Aina Auqué. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la URV. Màster en Activitat física i salut per la UB. Curs en perfeccionament en nutrició esportiva per la UB. Actualment treballant a la indústria farmacèutica i consulta privada.

Esperem que la jornada sigui del vostre interès!

Lloc de realització

Aula 504 del Campus Catalunya URV. Av. Catalunya, 35 - 43002 Tarragona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×