Calendari

28 d'octubre de 2021

Horari: Dijous 19.00 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

La Comissió d'Osteopatia presenta una nova conferència, en aquesta ocasió es tractarà l’abordatge de mobilitat neural i el tractament dels processos de sensibilització perifèrica, central i segmentària, principalment a través de tècniques neurodinàmiques integrades dins el tractament manual osteopàtic. A la xerrada es presentaran els avanços en el camp de la neurociència i en els abordatges en fisioteràpia en pacients amb dolor crònic, sensibilització central i dolor neuropàtic en base a l'evidència científica més actual.

A càrrec de

Francisco Bautista Aguirre:

Doctor en Fisioteràpia per la Universidad de Cádiz. PhD. Osteòpata DO Escuela de Osteopatía de Madrid. Universidad de Alcalá. DO. Màster en Salut i Esport. Universidad de Cádiz. Grau en Fisioteràpia. Escuela Universitaria de Enfermería y Fisioterapia de Salamanca. Universidad de Salamanca. PT. Diplomat en Fisioteràpia. Escuela Universitaria de Fisioterapia de Valencia. Universidad de Valencia.

Joan Parera, moderador:

Doctor en Fisioteràpia (2016), Diplomat en Fisioteràpia (UAB) al 1993, Màster en Osteopatia (UAB) 1998. Ha donat classes al Màster d'Osteopatia de la UAB i coordinat el Màster d'osteopatia de la URL Màster d'Investigació en Medicina Clínica (UMH) 2012.

 

Lloc de realització

ON LINE

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×