Calendari

30 de Novembre

Horari: Dimarts, a les 19.00 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra la 2a sessió del Meet&Science. Es tracta de trobades científiques informals i en forma de debat que tenen com a objecte d’interès diferents aspectes de la fisioteràpia i la ciència com a nexe d’unió. Les trobades pretenen connectar fisioterapeutes i estudiants amb professionals sanitaris de referència, des de clínics fins a investigadors i científics de diferents àmbits d’actuació de la fisioteràpia.

En aquesta segona sessió, que celebrarem en format presencial i inclourà un pica-pica amb consumició, el tema de debat serà l'Exercici terapèutic en fisioteràpia. Algunes de les qüestions que es debatran són:

  • Els fisioterapeutes, sabem o no sabem prescriure exercici?
  • Més o menys específic? Dolor lumbar - valg dinàmic - inestabilitat escapular
  • Prevenció – multientrenament – diferents estratègies
  • Les competències del fisioterapeuta i el CAFE

Us hi esperem!

A càrrec de

Xavier Linde. Fisioterapeuta i CAFE. Màster en Alt rendiment esportiu pel Comitè Olímpic Espanyol. Actualment finalitzant el Màster en Activitat física i salut per la UB. Ha estat fisioterapeuta i readaptador al CAR de Sant Cugat i del 1r equip del RCDE. Actualment al 1r equip del FCB. Professor de la URL Blanquerna a l’assignatura de Readaptació Funcional Esportiva. CEO a Invisible Training i codirector de Leading Physio Courses.

 

Silvia Ortega. Fisioterapeuta. Doctora en Ciències de la Salut. Msc Sports Phyisiotherapy. Postgrau de Fisioteràpia en ortopèdia i traumatologia. Ha estat fisioterapeuta esportiva del Reial Club de Tennis Barcelona 1899, i coordinadora del Departament de fisioteràpia i implementació d'I+D al Departament de fisioteràpia del FCB. Coordinadora del Barça Innovation Hub de l'àrea de fisioteràpia Actualment CEO, fisioterapeuta esportiva i investigadora a TotalPhysioLab, Centre de Rehabilitació i Return to play.

Lloc de realització

Brew Wild BCN, Carrer del Consell de Cent, 255, Barcelona, Espanya

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×