Calendari

28 de setembre

Horari: Dimarts, a les 20.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya posa en marxa un nou projecte, el Meet&Science. Es tracta de trobades científiques informals i en forma de debat que tenen com objecte d’interès diferents aspectes de la fisioteràpia i la ciència com a nexe d’unió. Les trobades pretenen connectar fisioterapeutes i estudiants amb professionals sanitaris de referència, des de clínics fins a investigadors i científics de diferents àmbits d’actuació de la fisioteràpia.

En aquesta primera sessió el tema de debat serà l’abordatge i l’educació en el dolor.

Us hi esperem!

A càrrec de

Cristina Arjonilla: Fisioterapeuta a CAMSALUT. Centre de fisioteràpia. Màster Oficial en Osteopatia. Especialista en dolor crònic complex. Especialista en fisioteràpia neuromusculoesquelètica. Docent en formacions de grau en fisioteràpia i postgrau/màster.

Roy la Touche. Fisioterapeuta a FisioCranioClinic. Doctor en Estudi i Tractament del Dolor. Professor i Investigador del CSEU La Salle. Director de l’Instituto de Neurociencia y Ciencias del Movimiento (INCIMOV) i del Màster Universitari en Fisioteràpia Musculoesquelètica. Ha publicat més de 120 articles en revistes especialitzades sobre Neurociència, Exercici Terapèutic, Factors bioconductuals implicats en el dolor, dolor craniofacial i trastorns craniomandibulars.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×