Calendari

7 de juliol de 2022

Horari: dijous de 19.00 h a 20.00 h

Durada: 1,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Consell Social del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Ja tenim un altre motiu per posar-nos en contacte amb tots vosaltres. El nostre grup del Consell Social "Projectes socials i culturals" ja té planificada la segona activitat, i tenim la il·lusió de presentar-vos–la. Creiem que cada generació de companys té una visió general i específica de la professió i del seu exercici.

La societat canvia i fa que ens haguem d’adaptar constantment a les seves demandes de serveis. Al mateix temps, la fisioteràpia va evolucionant, ampliant els seus coneixements i millorant la seva eficiència per al benefici dels ciutadans. 

Per aquest motiu hem cregut oportú dur a terme una taula de diàleg, en la qual el centre del debat sigui l'exercici de la fisioteràpia en l'àmbit privat.  Quina visió, quines dificultats, quins suports, quines decepcions han hagut de patir o sentir els nostres convidats i convidada, la nostra companya Laura i els companys Marc o Carles i Juan. 

Creiem que serà un diàleg molt interessant que pot ajudar aquells fisioterapeutes més joves que tinguin pensat establir-se pel seu compte.  De ben segur podrem identificar aspectes en què el Col·legi ha estat un bon aliat i d’altres que s'hauran de millorar, acompanyar millor, o ajudar de forma diferent.

Estem molt il·lusionats de poder establir un diàleg entre generacions, segurs que serà una estratègia fonamental per reforçar la visió de la nostra professió i continuar construint un futur més sòlid. 

Al final de la taula de diàleg procedirem a inaugurar una exposició de dibuixos de la nostra companya Anna Verdaguer.

  • Taula de diàleg:

"L'exercici professional en la consulta privada, una mirada transgeneracional"

Data: 7 de juliol

Hora: 19.00 hores

Lloc: Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

L'esdeveniment tindrà una durada de 45-60 minuts

 

Els components de la taula seran:

  • Laura Poblet. Té una consulta el barri del Guinardó que va evolucionant. Ara ja és compartida amb dues companyes més.
  • Marc i Carles Nin. Són dos germans bessons que ja fa molts anys que van establir-se a la barriada de Sants. Com sempre, amb molt d'esforç, la consulta va anar creixent, ara tenen molts col·laboradors assalariats i una àmplia cartera de clients.
  • Finalment, tenim a en Juan V López, el fisioterapeuta de més edat, jubilat i que sempre ha treballat des de la seva consulta privada des de la qual, amb l'experiència que anava adquirint i els seus coneixements, va crear el concepte "Mètode Pold".

 

  • Inauguració de l’exposició de dibuixos “Vida i Vellesa”

Autora: Anna Verdaguer i Anguera, col·legiada 9946, graduada per la UIC al 2010.

Al final, el Col·legi ens convida a un petit piscolabis per fer un sentit brindis i desitjar-nos salut i un bon estiu.  Esperem que la nostra  feina i l’esforç us sigui agradable i que ens puguem saludar personalment el pròxim dia 7 de juliol.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Carrer Segle XX, 78, 08032 - Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×