Calendari

23 de novembre de 2023

Horari: Dijous de 19.00 h a 20.30 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Consell Social del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Benvolgudes i benvolguts companyes i companys,

Una vegada més, aquest "Grup de Tres", grup actiu del Consell Social, us volem convidar a assistir i participar en la següent Taula de diàleg Transgeneracional, serà la segona en aquest format o model.

Creiem que aquest model transgeneracional és molt interessant i enriquidor. Totes les mirades fetes amb el coneixement, la passió i el desig per millorar la nostra professió són una gran font d'inspiració per dissenyar les línies de desenvolupament del nostre exercici professional.

Aquesta vegada volem dialogar posant la nostra mirada transgeneracional en l'exercici professional en els grans hospitals públics de Catalunya.

Per això comptem amb la col·laboració dels següents companys i companya: Sra. Teresa Greoles, Sr. Claudio Caro i Sr. Denys Santa Marina

Creiem que serà una Taula de diàleg molt satisfactòria per a totes i tots.

És per això que ens agradaria molt que vinguéssiu i que hi participéssiu, saludar-nos personalment i anar construint a poc a poc els canvis necessaris per a una fisioteràpia més eficient i així sevir millor a la nostra societat.

En finalitzar la Taula de diàleg, la Junta de Govern del Col·legi ens convida a un piscolabis.

Us hi esperem.

A càrrec de

 

 - Sra. Teresa Greoles, fisioterapeuta col·legiada número 27. Actualment jubilada. La seva aportació tindrà una mirada molt llarga a través dels seus quaranta-sis anys d'exercici professional a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Ens oferirà la seva visió dels orígens i del seu desenvolupament tant assistencial com de formació i competència dels professionals de la fisioteràpia.

-  Sr. Claudio Caro, fisioterapeuta col·legiat número 987. Company de llarga experiència que està en el trajecte darrer de la seva vida professional. Ens aportarà la seva mirada experta del seu dia a dia a l'Hospital Joan XIII de Tarragona.

 - Sr. Denys Santa Marina, fisioterapeuta col·legiat número 9503. Ens aportarà la seva jove mirada, basada en els tretze anys treballant a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona, on ha desenvolupat assistència en totes les àrees. En els darrers set anys està centrat en pediatria i oncologia.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Carrer Segle XX, 78, baixos. 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×