Calendari

20 d'abril de 2023

Horari: Dijous, a les 18.30 h

Durada: 1,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Jose Moreno. Fisioterapeuta y licenciado en Ciencias del Deporta. Cuenta con un master en Fisioterapia deportiva y Readaptación de la Actividad Física por la Universitat Autónoma de Barcelona y ha trabajado con deportistas de alto rendimiento.

Daniel Rodríguez. Ingeniero biomédico por la Universidad de Barcelona, con más de 3 años de experiencia en startups medtech. Está especializado en diseño y desarrollo de dispositivos médicos, así como,  la aplicación de la ingeniería en hospitales y otros centros de salud.

 

 

Descripció

La conferència s'enfoca en com els fisioterapeutes es poden enfrontar als desafiaments actuals a través de la implementació de la telerehabilitació. Durant la sessió es realitzarà una demostració de com crear un programa d'exercicis amb una plataforma de rehabilitació digital i s'introduirà la intel·ligència artificial, específicament la detecció del moviment per càmera, i com pot ajudar en la fisioteràpia digital. Els assistents aprendran com configurar i realitzar exercici terapèutic amb detecció del moviment per càmera i es discutiran les claus que ha de tenir una plataforma de telerehabilitació. A més, s'oferiran consells per a la implantació d'aquesta mena d'eines en la pràctica clínica i es reservarà temps per a preguntes i respostes.

 

PROGRAMA

 

  • Qui som
  • Problemes actuals als quals s'enfronten els fisioterapeutes
  • Telerehabilitació: com oferir-la al pacient
  • Demostració de com crear un programa d'exercicis amb una plataforma
  • Introducció a la intel·ligència artificial
  • Visió artificial: què és i com ens pot ajudar
  • Demostració de configurar i realitzar exercici terapèutic amb visió artificial
  • Claus que ha de tenir una plataforma de telerehabilitació
  • Consells per implementar una plataforma
  • Preguntes i respostes

 

A càrrec de

Jose Moreno. Fisioterapeuta i llicenciat en Ciències de l’Esport. Compta amb un màster en Fisioteràpia esportiva i Readaptació de l'Activitat Física per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat amb esportistes d'alt rendiment.

 

Daniel Rodríguez. Enginyer biomèdic per la Universitat de Barcelona, amb més de 3 anys d'experiència en startups medtech. Està especialitzat en disseny i desenvolupament de dispositius mèdics, així com en l'aplicació de l'enginyeria en hospitals i altres centres de salut.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×