Calendari

28 de setembre de 2023

Horari: Dijous de 19.00 h a 20.30 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

La recerca dels professionals de fisioteràpia pot millorar si incorporem la metodologia qualitativa, sovint necessària, en la comprensió dels problemes de salut. Poder elaborar estudis amb dissenys qualitatius proporcionarà nova evidència científica dels mateixos participants. Per tant, cal incrementar les competències professionals en recerca en aquests dissenys i tècniques per obtenir dades qualitatives que proporcionin la informació que les dades quantitatives no poden oferir. Aquesta píndola pretén donar resposta a la següent pregunta: Com aplicar recerca qualitativa en fisioteràpia?

A càrrec de
  • Dra. Olga Canet Vélez. InfermeraLlicenciada en Humanitats. Ph en Pedagogia. Experta en metodologia qualitativa. Acreditada en recerca avançada per AQU en Ciències de la Salut. Member of the Global Health, Gender and Society (GHenderS) FCSB-URL. Responsable de Transferència del Coneixement, l’Àrea de Recerca en Col·legi d’infermers i infermeres de Barcelona COIB. Ha participat en projectes nacionals i europeus. Autora d'articles d'estudis qualitatius en salut.
Lloc de realització

En línia

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×