Calendari

16 de maig de 2024

Horari: Dijous de 19.00h a 20.15h

Durada: 1,15 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Actualment hi ha un gran interés per part dels fisioterapeutes d'involucrar-se en el món de la recerca. El doctorat és un dels camins que ajuda els professionals a adquirir les habilitats i capacitats per esdevenir investigador. Si vols conèixer els objectius, com seleccionar i apuntar-te a un programa de doctorat, per a què et servirà i quant esforç suposa, aquesta és la teva oportunitat!

A càrrec de
  • A càrrec de Jordi Vilaró. Diplomat en fisioteràpia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Graduat en Pedegogia per la Universitat Ramón Llull. Doctor en Ciències de la Salut i la Vida (UPF). Fisioterapeuta respiratòri a l'Hospital del Pino de les Palmas de Gran Canaria, Hospital de Sant Pau i Hospital Clínic de Barcelona. Fisioterapeuta especialista en exercici terapèutic, Professor de fisioteràpia respiratòria a la FCS Blanquerna (URL), FUB Manresa (UAB), EUSES Girona (UdG). Professor del Màster fisioteràpia respiratòria a l'EU ONCE Madrid (UAM) i a la Facultat de Fisioteràpia (UCLM). Codirector del Màster Universitari d'Activitat Física Terapèutica (URL). Coordinador Doctorat en Salut, Benestar i Bioètica (URL-UDeusto-UComillas).
Lloc de realització

En línia

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×