Calendari

8 de maig de 2024

Horari: Dimecres de 18.00 a 19.30 hores

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

El càncer de pell és el càncer més comú en països habitats per persones de raça caucàsica. A més de ser molt freqüent, ja fa unes quantes dècades que està augmentant de forma sostinguda un 3-8 % anual.

Alguns càncers de pell tenen molta capacitat de destrucció local, com alguns carcinomes, i altres de disseminar-se a distància fins a causar la mort del pacient, com el melanoma.

Però tots ells són causa de morbimortalitat. La pell del pacient està a l’abast visual de moltes de les activitats realitzades en els tractament fisioterapèutics, pel que resulta interessant que els titulats en fisioteràpia tinguin els coneixements necessaris per sospitar de l’existència d’un càncer de pell, ajudant al seu diagnòstic precoç, quan encara sigui fàcilment curable.

A càrrec de
  • Rosa Ma Martí Laborda. Llicenciada en Medicina i Cirurgia. Doctora en Medicina i Cirurgia. Especialista en Dermatologia Mèdico-Quirúrgica i Venereologia. Cap Secció Dermatologia (HU Arnau de Vilanova de Lleida). Catedràtica UdL. IRBLleida.
Lloc de realització

Format híbrid. Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i en línia

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×