Calendari

29 de maig de 2024

Horari: Dimecres de 19.00 a 20.30 hores

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès del Vallès Oriental del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Es tracta d’una xerrada oberta a tothom on, en base a l’evidència demostrada i a la pròpia experiència, s’explicarà la relació entre muntanya inclusiva, dolor i educació en ciència del dolor.

Durant la primera mitja hora de l'acte ens agradaria trobar-nos amb companys i companyes, fisioterapeutes del Vallès Oriental, compartir les accions i activitats que fa el grup d'interès i les que té previstes aquest any, i engrescar-los a participar amb nosaltres.

La inclusió en l'àmbit de la muntanya és un pilar fonamental per al benestar i la cohesió social. D’acord amb evidències recents, les comunitats que abracen la inclusió en les seves activitats muntanyenques experimenten una millora significativa en la qualitat de vida i en la interacció entre els seus membres.

L’activitat física o activitats a la muntanya poden portar a lesions i a experimentar dolor. L’educació en ciència del dolor ens ajuda a fer una reconceptualització del dolor, entendre com funciona, la relació entre nocicepció i dolor, i la implicació del sistema nerviós. Explicarem la relació entre muntanya inclusiva, dolor i educació en ciència del dolor.

Al final de la conferència s'oferirà un refrigeri per les i els assistents a l'acte i aprofitar aquest espai per conèixer-nos, interactuar i crear sinergies entre fisioterapeutes i persones assistents.

A càrrec de

Grup d'Interès del Vallès Oriental

Lloc de realització

Centre Cívic Nord de Granollers (Carrer Lledoner, 6, Granollers)