El tractament de la mà te un origen associat al tractament quirúrgic, ja en el seu passat es va desenvolupar com a necessitat que el cirurgià de mà demanava. En l’actualitat el concepte ha evolucionat encara més ja que els plans quirúrgics es realitzen contant amb la rehabilitació com una peça integrada.

 

La població a qui es dirigeix és principalment pacients en plena edat activa. El cost que implica per a les famílies i la societat el que aquestes persones acabin amb seqüeles i no es puguin reincorporar al mercat laboral és molt alt.

 

Realitzar un abordatge precoç en que el tractament es pugui iniciar dins de la primera setmana i saber com gestionar-ho per a treure el màxim rendiment és sens dubte un repte que es pot materialitzar amb una bona formació

Calendari

Calendari: 17 i 18 de novembre de 2017

Horari: Divendres de 15.00 h a 21.00 h i dissabte de 9.00 h a 14.00 h i de 15.30 h a 20.30 h

Durada: 16,00 hores

Informació general

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Curs bonificat al 100% pel CFC

Mode: Presencial

Programa
  • Bases biomecàniquesde la mà d’una visió clínica
  • Exploració i avaluació. Principals tests exploratoris, interpretació de les alteracions i raonament clínic en lesions tendinoses de la mà (flexors)
  • Principals recursos terapèutics en fisioteràpia, aplicació clínica dels mitjans físics per la recuperació del les lesions tendinoses dels flexors.
  • Exploració i avaluació. Principals tests exploratoris, interpretació de les alteracions i raonament clínic en lesions tendinoses de la mà (extensors)
  • Principals recursos terapèutics en fisioteràpia, aplicació clínica dels mitjans físics per la recuperació del les lesions tendinoses dels extensors.
  • Exploració i avaluació. Principals tests exploratoris, interpretació de les alteracions i raonament clínic en cirurgia d’alliberació tissular (tenoartrolisis)
  • Principals recursos terapèutics en fisioteràpia, aplicació clínica dels mitjans físics per la recuperació del les cirurgies de tenoartrolisis.
  • Exploració i avaluació. Principals tests exploratoris, interpretació de les alteracions i raonament clínic en cirurgia paliativa
  • Principals recursos terapèutics en fisioteràpia, aplicació clínica dels mitjans físics per la recuperació de la cirurgia pal·liativa de la mà.
  •  
Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×