Cada vegada són més els fisioterapeutes que surten de les universitats catalanes amb una major incertesa de quin ha de ser el seu camí com a professionals dins l’àmbit de la Fisioteràpia. Si agafem les estadístiques sobre l’estat actual de la professió, realitzades pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, veiem la sobresaturació de diferents àrees i sectors, i la mancança en d’altres.

 

Per fer front a aquest problema de la nostra professió i entenent la importància actual de garantir l’expertesa i afavorir l’especialització a nivell professional per oferir millors serveis, ha arribat l’hora que la societat i els departaments de salut coneguin una nova línia de tractament, que encara que, existent, mai se li ha donat la importància que se li són en d’altres països. Estem parlant de la Fisioteràpia Aquàtica Especialitzada.

 

Hem de poder tenir bons fisioterapeutes aquàtics per tal que aquest àmbit d’actuació es professionalitzi i, per fer-ho, no hi ha res millor que formar els fisioterapeutes que vulguin introduir-se en el món de la recuperació a través del medi aquàtic.

 

El Grup de Treball de Fisioteràpia Aquàtica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya – UFAE, ha programat aquest curs que proporcionarà les eines necessàries perquè el fisioterapeuta pugui obtenir el màxim rendiment del seu treball emprant el medi aquàtic.

Calendari

Calendari: Del 7 de maig al 30 de juny de 2018

Horari: Part presencial: 10.00 h a 13.00 h i 14.30 h a 18.30 h

Durada: 22,00 hores

Informació general

Organitza: Grup de Treball de Fisioteràpia Aquàtica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Preu: 282,00€

Mode: Semipresencial

Programa

BLOC TEÒRIC (en línia)

  • L’aigua i la instal·lació
  • La intervenció del fisioterapeuta
  • Avaluació

 

BLOC PRÀCTIC (presencial)

  • Familiarització amb el medi i amb el material aquàtic
  • Treball a piscina poc profunda
  • Treball a piscina profunda

Prova d’avaluació

Lloc de realització

Piscina Municipal de Cabrera de Mar. Carrer de la riera s/n, 08349 Cabrera de Mar

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×