Aquest curs permetrà al fisioterapeuta ampliar i actualitzar el seu coneixement de l’anatomia topogràfica, essencial per desenvolupament diari de la seva activitat professional.

Es tracta d’un curs eminentment pràctic, amb preparacions a la sala de dissecció i amb una introducció de repàs de les estructures a estudiar.

Calendari

Calendari: 19 de setembre de 2021

Horari: de 9.00 a 14.00 h

Durada: 5,00 hores

Informació general

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Preu: 75,00€

Mode: Presencial

Programa

OBJECTIUS

Oferir al fisioterapeuta la possibilitat d’estudiar sobre peces anatòmiques les estructures que conformen el cos humà. Revisar conceptes d’anatomia. Identificar les estructures que conformen el membre superior. Relacionar les estructures anatòmiques amb les patologies més freqüents que treballa el fisioterapeuta.

TEMARI

  • Presentació del curs i qüestions generals sobre la sala de dissecció.
  • Anatomia topogràfica del maluc. Articulacions i músculs.
  • Anatomia topogràfica del cuixa i del genoll. Articulacions, músculs i compartiments.
  • Anatomia topogràfica de la cama. Músculs i compartiments. Anatomia topogràfica del turmell i del peu. Articulacions, músculs i compartiments.
  • Estructures nervioses del membre inferior. Origen i trajecte dels nervis. Principals zones  d’atrapament.
  • Estructures vasculars del membre inferior. Artèries, venes i limfàtics.
Lloc de realització

Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Av. Can Domènech s/n, edifici M, 08193 Campus Universitari Bellaterra. Universitat Autònoma de Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×