Calendari

26 de maig de 2021

Horari: de 19.30 a 20.30 hores

Durada: 1,00 hores

Informació general

Jornada bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial Catalunya Central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Jornada en línia

Descripció

La Secció Territorial de Catalunya Central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es complau a presentar-vos la seva primera Jornada anual en la que s’oferirà, a més a més, una conferència sobre Recerca en fisioteràpia: oportunitats i reptes.

La sessió, que serà en línia, començarà amb la reunió anual de la Catalunya Central, en que els membres de la Secció Territorial faran un breu resum de l'activitat de la Secció durant l'any 2020 i informaran de les activitats previstes per al 2021.

La segona part serà una conferència a càrrec de Javier Jerez, l’assessor de Recerca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que abordarà com la recerca representa una de les possibles sortides professionals del fisioterapeuta i també una de les menys freqüents i més desconegudes. A la conferencia es tractarà quines són les oportunitats laborals i de finançament a l’abast del fisioterapeuta, quins són els grans reptes en matèria de recerca als quals ens enfrontem i de quina manera l’assessor de recerca pot donar-hi suport.

 

 

A càrrec de

Javier Jerez Roig:

Fisioterapeuta, doctor en Salut Pública, professor Agregat (programa Serra Hunter), Delegat de Recerca de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar i Coordinador del Grup de Recerca Methodology, Methods, Models and Outcomes of Health and Social Sciences (M3O) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Assessor de Recerca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya,

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×