Calendari

13 d'abril de 2024

Horari: Dissabte, de 10.00 h a 13.30 h

Durada: 3,50 hores

Informació general

Jornada bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Ens complau anunciar-vos que el proper 13 d'abril es realitzarà la 5a edició de la Jornada Territorial de les Terres de l'Ebre.

 

Aquesta jornada es realitza per apropar als col·legiats de les Terres de l'Ebre les funcions i el resum de les actuacions que la Secció Territorial de les Terres de l'Ebre ha realitzat durant el passat any 2023, així com per presentar les noves propostes per l'any 2024.

 

Aprofitant l'ocasió, passarem al plat fort de la jornada, dedicada aquest any a la fisioteràpia respiratòria pediàtrica, on tindrem el plaer de comptar amb l'Enric del Campo Garcia-Ramos, fisioterapeuta referent de l'àrea de malalties neuromusculars i Fibrosi Quística i amb Mireia Pardàs Peraferrer, experta en fisioteràpia respiratòria infantil.

 

Aquest acte estarà maridat amb un piscolabis preparat per l'Hotel Corona, on podrem gaudir d'un matí de fisioteràpia saludable.

PROGRAMA
10.00 h - 10.30 h Presentació del resum anual de la Secció i actuacions futures. A càrrec de Inés Llasat, coordinadora de la Secció Territorial de les Terres de l'Ebre
10.30 h - 11.30 h Paper de la fisioteràpia respiratòria en pediatria. A càrrec d'Enric del Campo  
11.30 h - 12.30 h Eines de valoració en fisioteràpia respiratòria pediàtrica: les de sempre i les més modernes. A càrrec de Mireia Pardàs
12.30 h – 12.45 h Cloenda, a càrrec de Francesc Múria Jardí, membre de la Secció Territorial de les Terres de l'Ebre
12.45 h – 13.30h Aperitiu

 

Esperem que ens hi acompanyeu!   

 

             

 

                

 

               

 

               

 

               

 

Lloc de realització

Hotel SB Corona Tortosa. Plaça de la Corona d'Aragó, 5, 43500 Tortosa

A càrrec de

Enric del Campo Garcia Ramos. Fisioterapeuta especialista en Fisioteràpia respiratòria. Màster en Fisioteràpia del Tòrax per l'E.U Gimbernat.

Fisioterapeuta respiratori pediàtric a l’Hospital Sant Joan de Déu. Fisioterapeuta respiratori pediàtric a la Clínica Corachan 

Referent de l'àrea de malalties Neuromusculars i Fibrosi Quística.

 

Mireia Pardas Peraferrer. Experta en Fisioteràpia Respiratòria Infantil. Fisioterapeuta respiratòria en el departament de pediatria del Centre Mèdic Creu Groga.

Professora i coordinadora de Simulacions Clíniques a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (URL). Màster en investigació aplicada en ciències de la Salut (UB).

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×