Calendari

11 de maig de 2024

Horari: Dissabte, de 9.00h a 13.00h

Durada: 4,50 hores

Informació general

Jornada bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Secció territorial del Camp de Tarragona

Lloc de realització

Espai Boule. Carrer de Boule, 3, 43201 Reus, Tarragona

Descripció

PRESENTACIÓ

 

A la Secció Territorial del Camp de Tarragona es complau a anunciar la seva reunió anual.

Aquest esdeveniment té com a objectiu informar els col·legiats i col·legiades del territori de les funcions i actuacions de la Secció al llarg de l'any 2024, així com presentar les futures accions planificades per al present i l'any vinent.

En el marc d'aquesta reunió, es durà a terme la Jornada en Fisioteràpia Comunitària. Aquesta iniciativa pretén acostar el nou treball comunitari fet pels fisioterapeutes en atenció primària a la resta de professionals. Dues fisioterapeutes expertes en la matèria compartiran les seves experiències professionals i, a continuació, gaudirem d'un taller de gestió de grups a càrrec de psicòlegs.

Si vols adquirir coneixements, establir contactes i estar al corrent de les últimes innovacions que estan influint en la fisioteràpia, t’hi esperem!

 

PROGRAMA

9.00h a 9.30h Acreditacions. A càrrec dels membres de la Secció Territorial
9.30h a 9.45h Presentació de la Secció. Membres de la secció territorial.
9.45h a 10.00h Presentació de la Jornada de Fisioteràpia Comunitària. A càrrec de Laura Menés.
10.00h a 10.30h Fisioteràpia a la comunitat. A càrrec de Paula Espí Vallvé.
10.30h a 11.00h Fisioteràpia a l'Atenció Primària: La figura del/la fisioterapeuta. A càrrec d'Eva San José.
11.00h a 11.30h Esmorzar saludable
11.30h a 13.00h Taller: Estratègies per gestionar pacients difícils en intervencions grupals. A càrrec de Laia Pagès Tarín.

 

A càrrec de
  • Laia Pagès Tarín. Grau en Psicologia per URV. Màster en psicología sanitària. Formació en teràpia integradora basada en la perspectiva sistèmica i de trauma.

 

  • Eva San José Albarracín. Grau en Fisioteràpia. Postgrau en Re-adaptació i Exercici terapèutic. Postgrau en Radiología. Fisioterapeuta d'Atenció Primària i Comunitària amb més de 20 anys d'experiència.

 

  • Paula Espí Vallvé. Grau en Fisioteràpia per URV. Màster en Activitat Física Terapèutica. Experta en fisioteràpia en sòl pelvià. Fisioterapeuta en Atenció Primària i Comunitària al CAP Larrard.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×