Calendari

23 de novembre de 2019

Horari: Dissabte, de 9.00 h a 18.00 h

Durada: 7,00 hores

Informació general

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Seminari bonificat al 100% pel CFC

Organitza: Comissió de Fisioteràpia Respiratòria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Espai Pujades 350. C/Pujades, 350, 08019, Barcelona

Descripció

Els avenços en els últims anys relacionats amb les patologies respiratòries i el seu tractament des de la Fisioteràpia fan que cada vegada hi hagi més demanda de fisioterapeutes amb formació específica en aquest àmbit en tots els nivells assistencials del nostre país.

 

La Comissió de Fisioteràpia Respiratòria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha dissenyat aquesta Jornada amb l’objectiu que els professionals coneguin i puguin aplicar les tècniques manuals utilitzades per al drenatge de secrecions en l’adult, com a part del tractament de Fisioteràpia respiratòria dels seus pacients

A càrrec de

Imma Castillo. MSc. FT. Experta en Fisioteràpia respiratòria i VM. Unitat de Pneumologia de l’Hospital General de Granollers. Professora associada de la Universitat de Vic.

 

Ana Balañá. PhD. FT. Experta en Fisioteràpia respiratòria i VM. Servei de Pneumologia del Parc de Salut Mar de Barcelona. Professora associada EUIFN Blanquerna URL.

 

Julia Estela. Fisioterapeuta. Experta en Fisioteràpia respiratòria. Àrea hospitalització HU Parc Taulí de Sabadell. Professora de la EUF Gimbernat.

 

Cristina Ruiz. MSc. FT. Experta en Fisioteràpia respiratòria i VM. Esteve Teijin

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×