Calendari

30 de novembre de 2019

Horari: Dissabte, de 10.00 h a 14.00 h

Durada: 4,00 hores

Informació general

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Seminari bonificat al 100% pel CFC

Organitza: Comissió de Fisioteràpia Respiratòria i Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Seu de la Secció Territorial de Girona. C/Albereda, 3-5. Edifici Fòrum Sanitari, 3a planta, 17004, Girona

Descripció

La fisioteràpia respiratòria es constitueix com una disciplina especialitzada en el maneig de les diferents disfuncions de l'aparell respiratori dels pacients, amb l’objectiu de prevenir, millorar i/o tractar aquestes alteracions. Per tant, és necessari establir les bases i actualitzar els coneixements en el maneig de les malalties respiratòries des de la intervenció fisioterapèutica, tenint en compte les tendències actuals i aportant al professional en fisioteràpia les eines conceptuals necessàries.

El curs va dirigit a fisioterapeutes que  necessitin actualitzar coneixements en el tractament de les tècniques específiques en respiratori.

A càrrec de

Marta Sabaté. Fisioterapeuta. Experta en fisioteràpia cardiorespiratòria. Hospital Universitari Vall d’Hebron. Professora associada UAB. Professora EUGimbernat. Membre de la comissió de fisioteràpia respiratòria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Programa
  • Conceptes bàsics de l'aparell ventilatori
  • Descripció de les tècniques ventilatòries
  • Pràctica de les tècniques ventilatòries
  • Resolució de casos clínics pràctics.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×