Calendari

30 de novembre de 2019

Horari: Dissabte, de 9.30 h a 14.30 h

Durada: 5,00 hores

Informació general

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Seminari bonificat al 100% pel CFC

Organitza: Comissió de Fisioteràpia en Neurologia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Descripció

En Fisioteràpia neurològica, el procés de valoració no només és important per al diagnòstic clínic i estat actual del pacient sinó que també és important per valorar l'efectivitat de l'abordatge utilitzat i l'evolució del pacient.

 

Aquest seminari  respon a la necessitat d'unificar la metodologia  de  valoració  de  pacients  neurològics entre professionals de rehabilitació com són els fisioterapeutes.

 

La correcta interpretació de les escales i proves validades és imprescindible per a la seva correcta aplicació i qualificació, i permeten al fisioterapeuta comptar amb dades el més objectives possibles, per al seguiment de l'evolució del pacient, ajuda al raonament clínic, a la realització d'informes clínics i a la comunicació de resultats entre professionals de l'equip de rehabilitació.

A càrrec de

Rosa Cabanas. Doctora en Fisioteràpia. Màster en Fisioteràpia i evidència científica. Docent de la Universitat Internacional de Catalunya.

 

 

 

Inés García. Fisioterapeuta. Màster en Investigació clínica. Màster en Neurociències. Fisioterapeuta de l'Hospital Clínic de Barcelona.

 

Carina Salgueiro. Fisioterapeuta. Màster en Rehabilitació en neurologia. Màster en Neurociències. Màster en Recerca translacional en Fisioteràpia.

 

J. Simón Cardona. Fisioterapeuta, Màster en rehabilitació neurològica. Unitat d’Estimulació Neurològica (UEN).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×