Coordinadora:

  • Col.5994 Diana Martorell Sole

Sotscoordinadora:

  • Col.10736 Eva Sorribes Fernández

Membres:

  • Col.5341 Júlia Solani Subirada
  • Col.5742 Jaume Siurana Botargues
  • Col.11662 Eric Ropero Tena
  • Col.12795 Raúl Arán Jové
  • Col.13439 Sònia Barnés Llinàs
  • Col.10550 Idoya Pinilla Riera
Presentació

Benvolguts companys de les comarques de Lleida,

Aprofitem per saludar-vos i donar-vos a conèixer el naixement de la Secció Col·legial de les Comarques de Lleida. Arran de la reunió que es va dur a terme el dia 18 de novembre amb representants del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es va donar l’empenta per formar la Secció Col·legial en aquesta província.

Fisioterapeuta, busquem MANS per millorar, ara és la teva oportunitat per donar a la fisioteràpia lleidatana un determinat tarannà i començar a dibuixar un nou camí, és el moment de fer noves propostes i donar a conèixer les teves inquietuds.

Tot comença i des del grup de MANS que ha sorgit, estem oberts, interessats a canviar i millorar les coses. La vostra opinió és el més important per poder fer front a les necessitats que té el fisioterapeuta en el dia a dia.

Busquem MANS de gent de tots els racons de la província, interessada en participar en les reunions del Col·legi, que vulguin aportar el seu grà de sorra en aquesta Secció. Volem crear una borsa de col·legiats de la província que sense cap compromís vulguin col·laborar en algun moment determinat amb la Secció del Col·legi.

En la Secció som tots fisioterapeutes que treballem en les comarques de Lleida i hem plantejat els següents objectius generals:

Crear una delegació que apropi els recursos del Col·legi al fisioterapeuta.
Defensar i fomentar la fisioteràpia a les comarques de Lleida.

Per qualsevol aportació o proposta podeu escriure un e-mail a la Secció. Podeu descarregar questionari/enquesta i enviar-ho per correu electrònic a lleida@fisioterapeutes.cat, per fax al 93.207.70.22 o bé per correu postal a la seu col·legial de Barcelona.

Atentament,

Secció Territorial de Lleida.

 Segueix-nos a Facebook

Formació
Actualment no hi ha activitats programades.
Activitats lúdiques
Actualment no hi ha activitats lúdiques programades.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×