WWW.MOTION4RENT.COM

Anunci publicat el 09/02/2023

La Plataforma web de Motion4rent és fàcil d'utilitzar i permet realitzar reserves de material ortopèdic per ser recollit a la botiga o bé ser lliurat al lloc que tu necessitis.

Podràs llogar cadires de rodes manuals, cadires de rodes electròniques, scooters de mobilitat reduïda, caminadors, llits ortopèdics, grues de trasllat, cadires de bany/wc, cadires subescales i altres aparells de rehabilitació (magnetoteràpia, electroteràpia, mobilitzadors de genoll, respiradors, etc …).

Tots els productes que apareixen a la web disposen d'informació precisa quant a les característiques i les condicions de lloguer. La plataforma web disposa d'uns filtres on podràs fer cerques segons les teves necessitats.

Motion4rent és una solució perfecta per a aquelles persones que necessiten temporalment un producte ortopèdic, ja sigui per fer un viatge o bé per a una convalescència d'una malaltia.

Amb Motion4rent tens al teu abast, en una mateixa web, tot el material que necessites per tenir millor qualitat de vida.

https://www.motion4rent.com/es

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×