Publicació a la Borsa de Treball

La Borsa de Treball és un servei que ofereix el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya als seus col·legiats.

Les ofertes admeses les poden consultar els nostres col·legiats a través de la web i a la seu col·legial. Igualment, i a través del correu electrònic, es fan arribar a tots els col·legiats que així ho desitgen. D'aquesta manera, els tràmits s’efectuen d’una forma més àgil.

En cas d’estar interessats en publicar una oferta laboral, accediu al formulari online, seleccionant l'opció de contractació que apliqui al vostre cas.

Si teniu cap dubte, podeu fer les consultes al telèfon 93 207 50 29, i preguntar pel Sra. Mila Capel o bé per correu electrònic a treball@fisioterapeutes.cat

Les empreses que vulguin fer ús d’aquest servei per publicar i tramitar les seves ofertes, hauran de complir i acceptar els requisits que s’estableixen en les següents

BASES

  1. Cal presentar l’oferta de treball a través del formulari online disponible al web del Col·legi.
  2. L’empresa sol·licitant es compromet a complir les condicions especificades en l’oferta de treball.
  3. El Col·legi es reserva el dret a publicar les ofertes que no compleixin els requisits legals vigents en matèria de convenis laborals i/o aquells que els siguin d’aplicació.
  4. Les ofertes de treball seran enviades per correu electrònic, exposades al taulell d’anuncis de la Secretaria del Col·legi i publicades a la pàgina web.
  5. La tramitació i publicació de les ofertes de treball es farà en un termini no superior a 3 dies, sempre que compleixin tots els requisits necessaris.
  6. L’empresa sol·licitant es compromet a comunicar a la Secretaria del Col·legi el nom i el número de col·legiat del candidat seleccionat.
  7. En cas d’incompliment de qualsevol dels punts recollits en aquestes Bases, el Col·legi es reserva el dret a no publicar o a retirar l’oferta, i, si fora el cas, no publicar cap més oferta de l’empresa que les incompleix.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×