El Col·legi recorre la convocatòria d'Educació al no reservar places laborals per a fisioterapeutes discapacitats

Publicada el 24/03/2006

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha fet un recurs a la convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveïr 165 places de personal laboral fix al Departament d'Educació al considerar-ho discriminatori per no reservar places per a discapacitats en els llocs de treball per a fisioterapeutes que es convoquen. A l'escrit dirigit al Departament, el degà, Daniel Jiménez, recorda que "la Fisioteràpia reuneix un col·lectiu significatiu de professionals discapacitats, sobre tot invidents, especialment preparats per al desplegament de les tècniques pròpies de la Fisioteràpia al desenvolupar especialment el sentit del tacte".

El Col·legi entén que la convocatòria de places de fisioterapeuta no atén la discriminació positiva establerta en la normativa reguladora a favor dels discapacitats per la qual cosa es fa precís promoure les actuacions que siguin necessàries per tal de reservar aquesta quota de places.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×