Nova reunió del col·legi amb el departament de salut per les terapies naturals

Publicada el 19/05/2006

El passat 10 de maig es van reunir de nou al Servei Català de la Salut, el Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Daniel Jiménez i el Director General de Recursos Sanitaris del Departament de Salut de la Generalitat, Dr. Rafael Manzanera, per tal d'abordar, planificar i estudiar les propostes del Col·legi referents a l'ordenació de la Fisioteràpia a Catalunya.

Per suposat, el tema principal a tractar va ser el Decret de Regulació de les Teràpies Naturals. El resultat d'aquesta reunió ha estat molt positiu. S'han reiterat les garanties donades pel Departament, és a dir, és ja una realitat que es realitzaran canvis en el decret, i que aquests canvis satisfaran a la professió. Degut, però, a la situació política que ara mateix s'està vivint a Catalunya, tot això ha quedat aturat, encara que s'està treballant, i molt, en les al·legacions que es presentaran abans del 31 de maig.

Les nostres reclamacions i l'esforç de tots estan donant fruits; cal recordar les paraules del Director General "en cap cas cap competència professional ni procediment de la Fisioteràpia es veurà afectat ni per altres professionals de la salut ni per persones alienes als professionals de la salut."

Només podem continuar treballant per avançar en el procés.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×