La regulació de les teràpies manuals arriba a Brusel·les

Publicada el 19/05/2006

El passat divendres 12 de maig el Consejo de Colegios de Fisioterapeutas es va traslladar a Brusel·les per tal de manifestar la seva preocupació per la regulació europea de les Teràpies Naturals. Després d'aquesta trobada, que va tenir lloc a la capital europea, el Consejo es va mostrar satisfet per la receptivitat i interès trobats a la Unió Europea.

Els participants d'aquesta reunió van ser diferents representants de diversos organismes; D. Erdem Erginel, representant del Comisario de Consumo y Protección de la Salud, així com una delegació de l'òrgan col·legial, encapçalat pel seu President, D. Pedro Borrego.

La regulació de les teràpies manuals arriba a Brusel·les La regulació de les teràpies manuals arriba a Brusel·les

El President del Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas, D. Pedro Borrego, el Secretari General, D. Manuel Alcantarilla i Ricard Corgos, Secretari del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, a més d'expressar als representants de la institució europea la seva preocupació per la regulació europea de les Teràpies Naturals, van transmetre la necessitat de portar a terme tràmits i mesures que paralitzin regulacions i fets com els succeïts a Catalunya. També van exposar a la Comissió Europea que polítiques de regulació com la catalana són contraproduents amb el procés de Bolonia que equipara als professionals universitaris europeus i assolirà la lliure circulació a la Unió Europea.

D. Erdem Erginel, representant del Gabinet de Markos Kryprianou, Comisari de Consumo y Protección de la Salud, ha manifestat la seva intenció de mantenir una estreta via de comunicació entre la Comissió Europea i el CGCF.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×