Conveni col·laboració amb FATEC (Federació d'Associacions de la Tercera Edat de Catalunya)

Publicada el 19/10/2007

En l'àmbit de la campanya de divulgació, el Col·legi ha establert diferents convenis de col·laboració amb entitats de prestigi reconegut per tal de difondre la nostra professió entre els seus associats.

Una d'aquestes entitats és la FATEC (Federació d'Associacions de la Tercera Edat de Catalunya). Entre els punts de col·laboració s'ofereix la possibilitat de realitzar tallers al voltant de temes en els que la nostra professió pot tenir una gran incidència.

Fruït d'aquestes col·laboracions, s'estan preparant tallers de geriatria a diferents Casals d'Avis d'arreu de Catalunya.

Per aquest motiu, busquem fisioterapeutes interessats en realitzar els tallers, que comptaran amb el suport i formació prèvia de la Comissió de Geriatria del Col·legi, qui facilitarà una presentació i una pauta d'actuació.

S'ofereixen uns honoraris de 80 euros per sessió, més l'abonament del kilometratge.

Els col·legiats interessats han d'omplir l'imprès adjunt i enviar-lo a la Secretaria del Col·legi per fax, correu postal o bé correu electrònic geriatria@fisioterapeutes.cat

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb Mila Capel al telèfon 93.207.50.29, de 10 a 15h.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×