La Fisioteràpia amb la 16a Mitja Marató de Tarragona

Publicada el 27/11/2007

El passat diumenge 25 de novembre, va tenir lloc la 16a edició de la Mitja Marató de Tarragona, on per primer cop va participar activament la Secció Col·legial de les comarques de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

La cursa, coincidint amb un dia assolellat i molt propici per aquest tipus de proves, es va desenvolupar sense cap incident remarcable i va tenir més de mil participants.

16a Mitja Marató de Tarragona 16a Mitja Marató de Tarragona

Prop de la línia d'arribada es va adequar un espai amb diverses camilles, on fisioterapeutes voluntaris van atendre en primera instància als corredors que volguessin ser atesos per descarregar la musculatura o per tractar-los d'algun problema sorgit durant la prova.

La Secció Col·legial de les comarques de Tarragona valora molt positivament l'experiència, tot i que la demanda que va generar la jornada va ser superior a les expectatives a nivell de personal voluntari, i espera poder tornar a col·laborar a properes edicions, per tal d'aprofitar l'ocasió per promocionar i apropar més la Fisioteràpia a tots els ciutadans.

Notícia enviada per Pep Chaparro, Secció Col·legial de les Comarques de Tarragona

Departament de Comunicació
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×