Celebració de la XXII Assemblea Ordinària

Publicada el 14/12/2007

Ahir 13 de desembre es va celebrar a la seu col·legial la XXII Assemblea Ordinària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya en la què es va presentar el programa d'activitats i el pressupost per l'any 2008.

Per majoria absoluta, el pressupost va quedar aprovat amb un increment del 4.5% per a les quotes col·legials, quedant un quota col·legial pel 2008 de 152.84€ que es farà efectiva en dos pagaments semestrals de 76.42€ al gener i al juliol.

L'assemblea va donar peu a moltes reflexions, opinions i un debat força intens i participatiu per part dels assistents.

Ricard Corgos, Francesc Escarmís i Martí Armengol durant l'Assemblea Vista general dels assistens a l'Assemblea

Dins els objectius marcats per l'any 2008 la Junta de Govern va destacar els següents punts:

  • Incidir en la formació i recerca, amb l'adaptació a l'Espai Europeu d'Educació superior a nivell formatiu i professional.
  • Mantenir i potenciar les relacions institucionals, amb el Departament de Salut, Interdepartamentals de la Generalitat, Departament d'Acció Social i Ciutadania, Consell Social, Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas i altres entitats com FATEC, Alzheimer Catalunya, Institut de l'Envelliment, Oncovallès, Càtedra d'Accesibilitat de la UPC, Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia i Associació Catalana pel Parkinson.
  • Portar a terme les activitats científiques i col·legials previstes, Jornades Catalanes de Traumatologia de Santa Coloma, Jornada de caigudes, Jornada del Dolor Crònic, Revista científica, Firagran, Avante 2008, Salón Relájate, Dia Mundial de la Fisioteràpia 2008 a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Vic, Sopar Col·loqui.
  • Consolidació de les seccions col·legials de les comarques de Girona, Lleida i Tarragona.
  • En relació a les comissions col·legials, aplicació del nou reglament de les comissions col·legials, formació de noves comissions, Parkinson i Oncologia, reactivació de la comissió d'Atenció Primària.
  • Convocatòria d'eleccions pel proper 23 de febrer de 2008

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 - 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
comunicacio@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×