Desplegament de la Llei de Dependència. Formació i contractació dels Avaluadors

Publicada el 23/03/2007

En els darrers dies la Junta de Govern ha mantingut converses amb diferents institucions per temes referents a l'imminent inici de contractació de Fisioterapeutes (entre d'altres professionals de la Salut) per a formar part dels anomenats equips de Valoració de la Dependència.

Diferents institucions públiques com poden ser Ajuntaments, Fundacions, Sociosanitaris, etc, estan demanant i demanaran durant els propers dies professionals per formar part d'aquests equips de valoració.

Hem sol·licitat a ProdeP, un llistat de les institucions que duran a terme aquestes valoracions, per tal de facilitar la tasca de recerca de feina als nostres col·legiats, esperem disposar en breu d'aquest llistat i penjar-lo a la nostra plana web.

Els contractes, a nivell general, ofereixen una contractació laboral i una retribució segons el conveni de la XHUP, però pot variar segons la Institució.

Els professionals que siguin contractats hauran de realitzar formació específica, que es realitzarà a Barcelona entre els dies 16 i 20 d'Abril, amb posterioritat a la contractació. Aquest Col·legi col·laborarà amb aquesta tasca formativa parcialment.

Si teniu cap dubte o necessiteu informació complementària podeu contactar amb el Departament Professional del Col·legi, al telèfon 93 446 41 78 (matins, Sra.Sílvia) 93 446 43 07 (tardes, Sra. Roser), correu electrònic geriatria@fisioterapeutes.cat

Manel Domingo i Corchos
Vicedegà

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×