Reactivació de la Comissió d'Atenció Primària per a la creació del Pla Pilot de Fisioteràpia

Publicada el 13/04/2007

Com ja us hem informat anteriorment, el Departament de Salut ha presentat el Pla d'Innovació de l'Atenció Primària i Salut Comunitària 2007-2010, pla que pretén una millora del conjunt del sistema sanitari i que comporta la potenciació i la innovació dels serveis d'atenció primària i salut comunitària.

Aquest Pla d'Innovació compta amb els següents elements clau:

  • Promoure un sistema sostenible, eficient i orientat a la salut.
  • Vetllar perquè el sistema estigui orientat al ciutadà, als professionals i descentralitzat en el territori.
  • Integrar i coordinar l'assistència sanitària amb la salut pública i els nous elements emergents relacionats amb l'atenció a la dependència.
  • Es tracta d'un pla obert, dinàmic i flexible per donar resposta a l'evolució de la societat i al progrés científic i tecnològic.
  • Té una orientació operativa i cap a l'acció.

El Pla d'Innovació de l'Atenció Primària i Salut Comunitària compta amb l'acord de les societats científiques i organitzacions professionals.

Davant el compromís adquirit pel Dr. Manzanera de potenciar la figura del fisioterapeuta dins aquest nou Pla d'Innovació a la reunió mantinguda el passat dia 2 d'abril, s'està preparant un "Pla pilot de Fisioteràpia per Atenció Primària" amb la col·laboració directa de la Universitat Rovira i Virgili.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya arrel d'aquesta iniciativa vol reactivar la Comissió d'Atenció Primària, dissolta fins el moment, per tal de donar suport a la tasca que realitza la Universitat Rovira i Virgili en la creació del Pla de Fisioteràpia i treballar com a punt d'enllaç arribant a ser en el futur partícips del grup de treball d'aquest nou Pla d'Innovació proposat per Salut.

Tots els col·legiats que estiguin interessats en aquesta iniciativa i a formar part d'aquesta comissió i grup de treball, ho facin saber a través del correu electrònic atencioprimaria@fisioterapeutes.cat, telèfon 93.446.41.78 Sra. Sílvia, o fax 93.207.70.22, especificant les vostres dades i número de col·legiat/da.

Adjuntem la butlleta per tal de facilitar la vostra inscripció.

Podeu consultar la presentació del Pla d'Innovació en Atenció Primària que va tenir lloc al Departament de Salut el passat 2 d'abril al següent enllaç www.fisioterapeutes.cat/junta/noticies/plainovacio.asp

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×