Constitució de la Comissió de Fisioterapeutes d'Osona i Ripollès

Publicada el 30/04/2007

El passat 27 de març va tenir lloc a l'Alberg Canonge Collell, a la localitat de Vic, la reunió per a la constitució de la Comissió col·legial de fisioterapeutes d'Osona i Ripollès.

A la reunió hi van assistir 70 col·legiats de les comarques d'Osona i Ripollès i es va designar com a coordinador el Sr. Marc Vidal, professor de l'UVic.

El Sr. Daniel Jiménez va ésser l'encarregat de dirigir la reunió en representació del Degà, el Sr. Francesc Escarmís, va informar als assistents dels inicis del procés de creació d'una comissió col·legial, les necessàries formalitats per dur a terme la seva constitució com són el reglament general de les comissions col·legials, el sistema de funcionament i relació i funcionalitat amb la seu social del Col·legi i la persona de contacte de la secretaria col·legial.

A continuació els assistents acorden constituir la Comissió Col·legial de Fisioterapeutes d'Osona i Ripollès que té caràcter permanent i amb els següents objectius generals:

  • Constituir un grup de trobada i dinamitzador de la professió i dels professionals de les comarques d'Osona i Ripollès
  • Divulgar la Fisioteràpia a les comarques d'Osona i Ripollès
  • Constituir un grup de suport del CFC de la realitat de la Fisioteràpia a les comarques d'Osona i Ripollès
  • Facilitar l'aproximació dels serveis col·legials als fisioterapeutes de les comarques d'Osona i Ripollès
  • I tots aquells que es derivin del reglament general de comissions del CFC i/o per encàrrec de la Junta de Govern del CFC

S'acorda que membres de la comissió són tots els fisioterapeutes col·legiats de les respectives comarques, i s'escull com a responsables les següents persones:

  • Coordinador: Marc Vidal Falguera
  • Secretari: Meritxell Colomer Salomo
  • Vocals: Anna Escriva Salvans, Mireia Sanglas Noguera, Pep Ortiz Jurado, Jordi Puig Palomera, Cristina Font Jutgla, Montse Quintana Sampol i Eva Cirera Serrallonga.

Fisioterapeutes d'Osona i Ripollès

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×