Aprovació de les Guies d'Avaluació de Competències en Teràpies Naturals

Publicada el 21/06/2007

Com estava previst, dimarts 19 de juny es va publicar al DOGC núm. 4907 l'aprovació de les Guies d'Avaluació de Competències en Teràpies Naturals, amb data del 7 de juny de 2007. Amb aquesta publicació el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya suma un motiu més de decepció i disconformitat davant el Decret de Regulació de Teràpies Naturals, aprovat pel Departament de Salut el passat 30 de gener del present any.

Aquestes guies constitueixen l'instrument que, per a cada teràpia natural, ha d'incloure un programa reconegut pel Departament de Salut, a l'efecte del reconeixement de les competències dels pràctics per a l'exercici de les teràpies naturals i el sistema d'avaluació d'aquestes competències.

L'Institut d'Estudis de la Salut ha estat qui ha elaborat la proposta de les guies juntament amb la Comissió Assessora per a la Regulació de les Teràpies Naturals, de la que ha participat el Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Sr. Francesc Escarmís, fent constar a les successives reunions celebrades, el desacord del Col·legi amb el Decret de Regulació pel que fa a tècniques i teràpies manuals, dependents directament del fisioterapeuta.

Us informem que independentment de l'aprovació de les Guies d'Avaluació el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya continua amb les accions iniciades contra el Decret de Teràpies Naturals des de la seva aprovació el passat 30 de gener de 2007.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 - 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
comunicacio@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×