La premsa publica la decisió del Ministerio de Sanidad per frenar el Decret de Teràpies Naturals

Publicada el 23/07/2007

El matí del 23 de Juliol, El Periódico i La Vanguardia han obert la secció de Sanitat amb la notícia de que el Govern Central apel·la el polèmic Decret català que regula les competències dels professionals i dels centres de salut que apliquen teràpies com l'acupuntura i la naturopatia.

En el recurs contenciós-administratiu que Sanidad ha presentat al Tribunal Superior de Justicia de Catalunya assegura que aquest Decret provocaria una "situació irreparable, generant perill a la Sanitat Pública". Una afirmació que protegeix el que ha defensat el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya des dels inicis com ha assegurat el degà del Col·legi, Francesc Escarmís, en els informatius del migdia de la Cadena Cope.

El TSJC ja va suspendre al mes de Juny alguns punts del Decret referents a la homeopatia. El Col·legi de Fisioterapeutes espera una altra bona notícia per part de la Justícia ja que aquest Decret afecta directament a les competències dels fisioterapeutes.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 - 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
comunicacio@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×