El Col·legi defensa les competències del fisioterapeutes a TV3

Publicada el 07/08/2007

Us informem que ja podeu visualitzar a la web del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya el debat sobre Teràpies Naturals que el passat divendres 3 d'agost es va realitzar "Els Matins de TV3", on el Col·legi va participar amb la presència i les declaracions de Manel Domingo, Vicedegà del CFC.

Manel Domingo va mantenir des del començament la posició del Col·legi en relació al Decret ja que aquest hauria de regular les "teràpies no convencionals" com va assegurar i no les Teràpies reconegudes dintre de l'àmbit professional dels fisioterapeutes com el quiromassatge, el massatge terapèutic, el drenatge limfàtic, la osteopatia i les teràpies manuals.

El CFC es queixa de que el Decret envaeix les competències dels fisioterapeutes i Manel Domingo afirma que "no entenem perquè s'ha de regular el que regulat està ja dintre de l'àmbit de la Salut". I continua: "el que demanem al Departament de Salut és que facin complir la llei per sortir d'aquest món d'al·legalitat en el que estan immerses les teràpies manuals".

Un debat on van participar a més Rafael Manzanera, Director General de Recursos Sanitaris del Departament de Salut; Gustau Pau, com a Secretari de la Coalició d'Entitats Professionals de Teràpies Naturals i Francesca Simeón, Presidenta de la Federació d'Associacions Professionals sobre Teràpies Naturals.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 - 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
comunicacio@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×