Manel Domingo, Vicedegà del Col·legi, defensa les competències dels fisioterapeutes a RTVE

Publicada el 20/09/2007

[20-09-2007] Manel Domingo, Vicedegà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, compareix aquesta nit al programa El ojo Público del Ciudadano per defensar els àmbits d'aplicació de la Fisioteràpia i les competències dels seus professionals.

El programa presentat per Juan Ramón Lucas s'emet a RTVE a les 00.00 hores i el debat es centra en la Salut dels ciutadans on es tracta el tema de l'intrusisme que afecta a la Fisioteràpia.

[22-09-2007] Finalment el programa emès per RTVE El Ojo público del ciudadano la passada matinada, i on compareixia el Vicedegà del Col·legi, el Sr. Manel Domingo, va fer un retall d'algunes parts dels seus continguts, entre elles un debat directe entre la figura del fisioterapeuta i la figura del massatgista. Aquest, va ésser un debat intens i on es va posar de manifest, clarament, quines són les diferències entre un professional de la salut i un que no ho és.

Donat que el programa va prendre aquesta decisió sense comunicar-ho ni consultar-ho al nostre Col·legi Professional, i tampoc a la persona que amablement va acudir, el Vicedegà del Col·legi ha enviat una carta al programa demanant una disculpa formal i escrita cap el nostre Col·legi i cap el Consejo General de Colegios envers les causes que han portat a la direcció del programa a la no emisió de la totalitat del reportatge i sobretot de la entrevista i debat on el representant del nostre Col·legi Professional participava de forma activa.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 - 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
comunicacio@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×