Convocatòria d'eleccions 2008

Publicada el 10/01/2008

Benvolguts/des,

El 26 de febrer de 2008 s'exhaureix el mandat de l'actual Junta de Govern del nostre Col·legi. És per aquesta raó que el passat 13 de desembre, en el decurs de la XXII Assemblea General Ordinària, vaig anunciar la convocatòria de noves eleccions per a escollir la candidatura que haurà de governar el nostre Col·legi durant els propers quatre anys. La data serà el dia 23 de febrer.

La importància del moment que travessa la nostra professió, tant des d'una perspectiva general de l'Estat com de la particular de Catalunya, fa que sigui del tot imprescindible una nodrida participació electoral. La llista que surti escollida necessita el màxim suport per poder entomar els reptes que, a tots nivells, tenim plantejats:

Ocupació, reconeixement social, polítiques de Salut, relacions amb els diferents departaments vinculats amb la nostra professió, implementació de l'Espai Europeu d'Educació Superior, resolució del recurs contenciós administratiu sobre les Teràpies Naturals, .....només per citar-ne uns quants.

El calendari electoral que oferim a la vostra participació s'ha establert aplicant àmpliament els terminis previstos als Estatuts.

El calendari electoral és el següent:

  1. La convocatòria d'eleccions es formalitza el 18 de gener de 2008. Comporta:
    1. La publicitat del cens col·legial i la possibilitat d'esmenar-lo fins el dia 24 de gener de 2008, a les 20h.
    2. L'obertura del termini de presentació de candidatures que s'extingirà l'1 de febrer de 2008, a les 20h.
  2. El cens definitiu i les candidatures presentades es faran públics el dia 7 de febrer de 2008.
  3. La jornada electoral se celebrarà el 23 de febrer de 2008, a la seu del Col·legi, al carrer Segle XX, núm. 78 de Barcelona, des de les 10.00 h. fins a les 20.00 h., ininterrompudament.

A més d'aquesta comunicació personal, la convocatòria es divulga mitjançant inserció publicitària en diaris de màxima difusió de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. També es distribuirà la convocatòria per la llista de distribució de col·legiats de correu electrònic.

La participació és determinant de la representativitat que requereix el Col·legi. Per això el teu vot és important. Participa en les eleccions. Si véns, ens complaurà saludar-te i, si no t'és possible fer-ho, pensa que pots votar per correu.

Amb aquesta comunicació s'adjunten els articles dels Estatuts que fan referència al període electoral, a la mecànica de les eleccions i al sistema del vot per correu.

Amb el desig que el procés electoral transcorri dins dels paràmetres de respecte a les diverses propostes i que la jornada electoral sigui una festa del Col·legi i la professió, rep la meva més sincera salutació.

Cordialment,

Francesc Escarmís i Costa
Degà
Junta de Govern
Barcelona, 10 de gener de 2008

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×