La Fisioteràpia a escena, tema central de l'Esmorzar Col·loqui de Lleida

Publicada el 01/12/2008

La Secció Col·legial de les comarques de Lleida ha organitzat la segona edició de l'Esmorzar Col·loqui per al proper 17 de gener de 2009. L'acte tindrà lloc Sala d'Actes de l'Hospital Arnau de Vilanova, Av. Alcalde Rovira Roure 80, de Lleida.

El tema de la Jornada serà "La Fisioteràpia a escena" i comptarà amb les intervencions d'Irene Fernàndez, fisioterapeuta dels musicals STAGE i professora col·laboradora de la Fundació Universitària del Bages, de Manresa; i d'Irene Cascos, ballarina i pedagoga, professora registrada de la Royal Academy of Dance i directora del Centre Arts de Lleida.

L'assistència a l'Esmorzar Col·loqui és gratuïta per a tots els col·legiats, però és imprescindible que confirmeu la vostra assistència abans del 10 de gener a través de l'enllaç Esmorzar Lleida: o bé per telèfon al 902 106 532.

IMPORTANT: Totes les peticions rebran una confirmació, telefònica o per correu electrònic, amb el número de inscripció, necessari per accedir a l'esdeveniment.

Ens agradaria comptar amb la vostra assistència.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×