La Generalitat aprova la creació del Consorci del Govern Territorial de Salut del Tarragonès

Publicada el 30/12/2008

El Govern ha aprovat la constitució del Consorci del Govern Territorial de Salut del Tarragonès i ha donat el vistiplau als seus Estatuts. La creació d'aquest ens és un pas més en la descentralització del sistema sanitari català, que ja ha formalitzat 22 consorcis i en té previst un total de 37.

Els Governs Territorials de Salut tenen com a objectiu prioritari incrementar la participació del món local en la direcció i la gestió del sistema sanitari, creant un marc de col·laboració entre l'Administració de la Generalitat i els ens locals en matèria de planificació i prevenció de la salut.

La constitució dels Governs Territorials farà realitat la participació del món local en la planificació i la direcció del sistema sanitari i contribuirà a la millora de la salut de la població. Entre les seves atribucions principals podem destacar: l'atenció primària, hospitalària i sociosanitària, i l'ordenació i la coordinació dels recursos per garantir la millor prestació dels serveis sanitaris, en aquest cas, a 22 municipis de les comarques de Tarragona.

Podeu ampliar la notícia aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×