El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya posa en funcionament el Registre de Societats Professionals

Publicada el 06/03/2008

Us informem que el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, en compliment dels requisits exigits per la Llei 2/2007 de 15 de març de Societats Professionals, ha posat en funcionament el Registre de Societats Professionals.

Tal i com regula la Llei, aquelles societats susceptibles d'inscriure's en el Registre són les que tenen per objecte l'exercici en comú d'una activitat professional, en el nostre cas la Fisioteràpia. D'altra banda, també són objecte d'inscripció en el Registre de Societats Professionals aquelles entitats en les quals l'exercici de la Fisioteràpia es realitzi de forma conjunta amb altres activitats professionals, sempre que aquestes tasques les realitzi un professional titulat i col·legiat.

En la pàgina web del Col·legi podeu trobar tota la informació necessària sobre el procés d'inscripció i la documentació necessària per a poder realitzar-la, així com altres aspectes relacionats amb la Llei 2/2007 de 15 de març de Societats Professionals.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×