El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya participa en el Congrés de Professionals i Entitats de Gerontologia i Geriatria de Catalunya

Publicada el 18/04/2008

Els propers dies 7 i 8 de maig de 2008, i coincidint amb el Fira Gran 2008, tindrà lloc al mateix recinte de la Farga de l'Hospitalet el Congrés de Professionals i Entitats de Gerontologia i Geriatria de Catalunya (COPEGGC).

Aquest Congrés pretén ser un punt de trobada per a professionals i usuaris de l'àmbit de la geriatria, i tindrà en l'envelliment satisfactori la fita a assolir en les exposicions i els debats que s'hi presentaran. La comissió de Geriatria del Col·legi hi participarà amb la realització d'un taller anomenat 'Mou-te' dirigit a professionals que treballen en el camp de la geriatria.

El vicedegà del Col·legi, el Sr. Manel Domingo, hi participarà coordinant una de les Taules Temàtiques, Reptes en el desenvolupament de la Llei de Serveis Socials - Guia de la cartera de serveis, on comptarem amb la presència dels senyors Josep Ma. Solé (col·laborador del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya) i Raül Igual (director general de BB Serveis) que ens oferiran el seu parer.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×