El Col·legi defensa les competències dels fisioterapeutes en les Teràpies Naturals

Publicada el 20/05/2008

El passat dia 11 de maig, un representant de la Junta de Govern del Col·legi va assistir a la conferència "Importantes novedades sobre el sector de las terapias naturales" presentada per la presidenta del Tenacat, Francesca Simeón i pel president de Natuniversitas, Alfons Vinyals. Aquesta ponència va realitzar-se durant la celebració de la fira Biocultura 2008 que va tenir lloc del 8 a l'11 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Una de les conclusions d'aquesta exposició va ser determinar que el problema de les teràpies naturals no és un tema de corporativisme sinó de professionalitat d'aquells que les practiquen.

Un cop finalitzada la conferència, el representant del Col·legi va intercanviar impressions amb la presidenta del Tenacat amb l'objectiu d'aclarir que allò que es contempla com a teràpia natural i que està inclòs en els plans d'estudis de Fisioteràpia és competència exclusiva dels fisioterapeutes i no es poden debatre les tècniques pròpies de la nostra professió. Per contra, tot allò que no consti en els plans formatius de Fisioteràpia pot ésser debatut fins arribar a un punt comú.

D'una i altra part hi ha la voluntat d'organitzar una reunió on el Col·legi i el Tenacat posin sobre la taula un tema que tant preocupa els nostres professionals: les Teràpies Naturals.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×