XXIII Assemblea Ordinària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Publicada el 30/05/2008

El passat 27 de maig de 2008, tal i com marquen els estatuts del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, es va celebrar la XXIII Assemblea Ordinària que va servir per presentar la Memòria 2007 i per a sotmetre a l'aprovació dels col·legiats el balanç econòmic del darrer exercici.

XXIII Assemblea Ordinària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

La mesa assembleària va estar presidida pel degà del Col·legi, el Sr. Francesc Escarmís, que va estar acompanyat per dos integrants de la Junta de Govern, el secretari, el Sr. Ricard Corgos i la tresorera, la Sra. Montserrat Inglés.

Tot just començar l'acte, va ser aprovada, per assentiment, l'acta de l'Assemblea anterior celebrada el passat 13 de desembre de 2007.

A continuació, i com és habitual, el secretari del Col·legi va presentar la Memòria tècnica que recollia dades referents al perfil del col·legiat català i també diferents anàlisis estadístiques extretes de les principals funcions vinculades al dia a dia del Col·legi. Es van exposar també les activitats realitzades per la Junta de Govern, així com l'increment de participació i implicació de les Seccions en la vida col·legial.

Tot seguit, el degà va fer un resum de l'evolució i de la situació actual del tema estrella de l'últim any, el Decret de regulació de les teràpies naturals, el nucli del qual es troba suspès cautelarment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Posteriorment, la tresorera del Col·legi va presentar el pressupost de l'any 2007 que va ser aprovat per assentiment, essent acceptada l'aplicació del benefici resultant (827,97 euros) al romanent.

Com a últim punt de l'ordre del dia es va passar al torn de precs i preguntes, que va servir perquè els col·legiats posessin idees en comú i poguessin aportar les seves reflexions respecte a la situació actual que viu la Fisioteràpia, a la funció del Col·legi i a les actuacions del col·lectiu dels fisioterapeutes. Es va estar d'acord que l'intrusisme laboral és un tema que ens afecta a tots i que som nosaltres mateixos, col·legiats i Col·legi, els qui l'hem i el podem combatre amb autoexigència i sobretot amb una major implicació en aquelles activitats que contribueixin a donar a conèixer a la societat quines són les atribucions exclusives de la Fisioteràpia, què pot aportar i com pot oferir un benefici per a la salut de tots els ciutadans i ciutadanes.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×