El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya present al FiraGran'08 i al COPEGGC'08

Publicada el 08/05/2008

Per desè any consecutiu ha obert les seves portes, ara amb nova ubicació a la Farga de l'Hospitalet, el 10è Saló de la Gent Gran de Catalunya, el FiraGran'08. Des del 7 de maig i fins el dia 11 del mateix mes, aquesta fira acollirà diferents xerrades i debats sobre temes que afecten la gent gran, així com activitats lúdiques tals com cant coral, balls de saló, tai-txi o gimnàstica.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya present al FiraGran'08 i al COPEGGC'08

La inauguració va tenir lloc a les 11 del matí, una hora després de l'obertura del recinte, i va comptar amb la presència del Sr. Juli Simón, director de la Fira; la Sra. Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet; la Sra. Montserrat Ballarín, presidenta delegada de l'Àrea de Benestar de la Diputació de Barcelona; la Sra. Carme Porta, secretària de Polítiques Familiars, i la consellera d'Acció Social i Ciutadania, la Sra. Carme Capdevila que va voler destacar la importància del treball conjunt d'institucions, empreses i entitats per a millorar la qualitat de vida i l'autonomia de les persones grans.

Com ja és tradició, durant la jornada inaugural del FiraGran'08, es van lliurar els 9è Premis FiraGran que reconeixen persones grans que destaquen per la seva implicació en diferents àmbits. Aquesta edició els guardonats van ser: Maria Lluïsa Oliveda, en l'àmbit cultural; Andrés Gimeno, en l'àmbit esportiu; Eulàlia Duran, en l'àmbit professional; l'Associació Nou Horitzó, com a entitat destacada en l'àmbit cívic i social; el doctor Moisès Broggi, que va ser premi especial de l'organització i, l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall que va ser guardonat amb el premi a la persona de l'àmbit cívic i social per la seva tasca de sensibilització de la societat enfront una malaltia degenerativa com l'Alzheimer.

Paral·lelament al FiraGran es van inaugurar el saló ExpoGran'08, III Fira de Productes i Serveis per a Professionals de Geriatria i Gerontologia i el COPEGGC'08, el 3r. Congrés de Professionals i Entitats de Geriatria i Gerontologia de Catalunya. Aquesta edició del Congrés tindrà com a objectiu l'assoliment d'un envelliment satisfactori, i en aquest sentit, es realitzaran exposicions i debats. La comissió de Geriatria del Col·legi hi participarà amb la realització d'un taller anomenat 'Mou-te' dirigit a professionals que treballen en el camp de la geriatria.

Com ja és habitual, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya participa també en el FiraGran'08 amb un estand on s'ofereix informació relacionada amb els beneficis que aporta la nostra professió a les persones grans. A més, el Col·legi col·labora amb la realització diària de la xerrada divulgativa "Cinc aspectes per afavorir i promoure l'autonomia a la vida quotidiana: bany, cura personal, transport públic, cotxe i viatjar, activitats domèstiques, activitats de lleure i descans i higiene de la son".

Com cada any el saló FiraGran ofereix un oferta àmplia i variada amb la qual els organitzadors esperen superar el llistó de l'any passat i no baixar dels 200.000 visitants.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×