El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya present a la primera edició del Saló Avante

Publicada el 10/06/2008

La primera edició de l'Avante, el Saló per a l'Autonomia Personal i la Qualitat de Vida, va tancar les seves portes el passat dissabte amb un gran èxit de participació, tal i com s'esperava. El Saló, que tindrà caràcter biennal, va tenir lloc del 5 al 7 de juny al Recinte Gran Via de Fira de Barcelona, i va ser inaugurat per la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, a qui acompanyaven el president del Consell d'Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, i el president del Comitè Organitzador, Higinio Raventós.

La princesa d'Astúries, presidenta d'honor del Saló, va visitar també l'Avante per mostrar el seu suport a la tasca i l'esforç d'aquelles persones i empreses que, amb el seu treball, col·laboren en el desenvolupament de l'autonomia personal i la independència d'aquelles persones que ho necessiten per augmentar el seu nivell d'autoestima i fomentar la seva inclusió en la societat.

Aquest saló multisectorial pretén promoure la creació i el desenvolupament de tecnologies, productes i serveis per a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de dependència. Per tal de donar cobertura a aquest objectiu s'hi van congregar tots aquells sectors empresarials i organitzacions vinculades a la discapacitat i la dependència. Més de 180 empreses i entitats van presentar innovacions i solucions per a persones amb necessitats diverses en camps com el de l'assistència, la llar, la família, l'accessibilitat o la mobilitat urbana.

A més, paral·lelament a la Fira, es van celebrar jornades i conferències i es van presentar les últimes innovacions tecnològiques, productes i serveis del sector.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hi va participar amb un estand on va fer divulgació de la nostra professió per mostrar el gran ventall de possibilitats que pot oferir la Fisioteràpia en el tractament a persones amb algun tipus de discapacitat o problema de dependència.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×