Cinquanta beques per a la Jornada

Publicada el 26/06/2008

Us recordem que el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza la Jornada "LA FISIOTERÀPIA EN EL TRACTAMENT DEL DOLOR CRÒNIC" que se celebrarà el proper dissabte 12 de juliol de 2008 a l'hotel Serhs del Campus de la UAB de Bellaterra.

Aquesta Jornada pretén oferir els nous avenços en el tractament del dolor crònic i ser un punt de trobada entre professionals de diversos països interessats en el tractament d'aquesta patologia.

D'acord amb les línies estratègiques de foment de la formació continuada i amb els temes d'interès prioritari per aquest any, el Col·legi posa a disposició dels interessats en aquesta Jornada, 50 beques amb un descompte del 50% del preu de la inscripció. Els col·legiats que vulguin gaudir d'aquestes beques hauran de realitzar la inscripció per la totalitat del preu de la Jornada, i un cop finalitzada els serà retornat l'import becat. Aquestes beques seran atorgades per rigorós ordre de recepció de la documentació a les 50 primeres inscripcions.

A la pàgina web del Col·legi www.fisioterapeutes.cat/dolorcronic2008 trobareu el formulari d'inscripció i el programa de la Jornada. Per a formalitzar la matrícula és imprescindible aportar, a més de la butlleta d'inscripció, el comprovant de pagament.

L'enviament el podeu fer per correu postal, c/ Segle XX, 78, Barcelona 08032, correu electrònic, formacio@fisioterapeutes.cat o fax 93 207 70 22

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×